Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER
Q&A med Genmab A/S, 23 Marts Kl. 15:30 Læs mere her

WindowMaster - overset guldklump?


89648 Match 5/1 2021 23:22
4
Oversigt

Onsdag kan man læse en interessant artikel i Børsen om VKR Holdings opkøbstrategi i 2021. VKR Holding har sin oprindelse i VELUX koncernen, og har jf. artiklen i Børsen en kapital på 5 mia. kr. klar til opkøb/konsolidering af vinduesvirksomheder i Europa. Med fokus på bæredygtighed.

Når jeg relaterer denne nyhed til WindowMaster, der er et forholdsvis nyt selskab på FirstNorth handler det om mulighederne i denne lidt oversete branche. Som jeg er informeret, er WindowMaster et spin-off fra VELUX, så de kender i hvert fald hinanden på brancheniveau.

WindowMaster er speciel i forhold til en række andre nynoterede selskaber på FirstNorth, fordi de har en velfungerende virksomhedsstruktur, de har gang i omsætning, de tjener penge, og i indeværende år vil omsætning og indtjening på det amerikanske marked formentlig overraske positivt. WindowMaster betegner sig selv som en grøn virksomhed. CEO Erik Boyter har udtalt, at en fuldt ud naturlig ventilationsløsning - som WindowMaster kan levere - vil reducere CO2 forbruget med mellem 50-60% i en bygning. Og Windowmaster leverer deres produkter til det professionelle byggemarked.

De opjusterede for et par uger siden, og omsætningen forventes nu at ligge mellem 205 og 215 mio. kr. med en EBITDA på mellem 22-28 mio. kr. Derfor er WindowMaster efter min mening for lavt prissat på børsen. Børsværdien ender på 135,8 mio. kr. ved børsluk tirsdag, og det er for lavt i forhold til omsætning og indtjening.
Min vurdering vil være, at WindowMaster med 2021-udsigterne bør være dobbelt så værdifuld, altså ca. kurs 15 - 16 kr.

Jeg har WindowMaster i min portefølje, og tænker, at det bliver en god investering i 2021.6/1 2021 08:17 Goose3 089655Ganske enig og i forhold til mange af de andre selskaber der er kommet på First North er der mere substans i dette selskab. Rigtig omsætning og penge på bundlinien.
Har også pæne forventninger til USA.6/1 2021 09:48 koden 089659WMA.CO
jeg vil holde øje med den..tak :−)22/1 2021 13:34 NielsC 090040Jeg har roteret lidt blandt mine grønne aktier, og det har givet adgang i porteføljen til WindowMaster. Det var noget overraskende ganske let at få en position til den kurs jeg ønskede, men det var da også en vild stigning i går, indtil min position blev sat færdig i dag.22/1 2021 15:34 Match 290043Hej Niels

Dejligt at høre fra dig. Jeg har holdt mig lidt ude af debatten her på ProInvestor, fordi den har været meget koncentreret omkring aktier, der ikke interesserer mig.


Både Finans og JyllandsPosten havde midt på ugen en større artikel om grønne muligheder i USA med Joe Biden, og her havde journalisterne bl.a. fundet CEO i WindowMaster, som så fortalte om mulighederne. Og fik aktien til at stige ret voldsomt, som så i dag fredag giver et fald igen, men det gælder generelt aktierne i dag.

Jeg beholder selvfølgelig mine WM aktier, for de er meget mere værd. De er bare lidt kedelige i forhold til IT og en række af de andre First North aktier, der er steget meget gennem januar måned. WM laver nemlig vinduer, men helt specielle vinduer, og det bør alle investorer sætte sig ind i, for der er store vækstmuligheder for netop WM's produkter.


Desuden har WM - i modsætning til en række andre nynoterede FN aktier - gang i både omsætning og indtjening. Også derfor er børsværdien af WM for lav. Mit gæt på en rimelig kurs i forhold til potentialet vil ligge på ca. det dobbelte af dagens kurs. Så må vi se, om det kan indfries!TRÅDOVERSIGT