Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Helge Larsen portefølje


98695 vestasfan 20/11 2021 12:51
4
Oversigt

Hej Helge, du har tidligere lagt dine investeringer frit frem og fortalt åbent om det, er det noget du vil overveje igen? Jeg tænker det vil være meget inspirerende for mange at evt få indsigt i dine faste papirer samt boblerne/frimærkerne..Du nævner ofter dine køb og salg på det og det tidspunkt, det ville være herligt hvis det var noget som var offentligt.20/11 2021 23:45 Helge Larsen/PI-redaktør 898710Hej Vestafan, Det er slet ikke så svært at følge mine og familiens pensionsporteføljer og børneopsparinger. I 2018 skrev jeg bogen "Den tålmodige investor". I den fortæller jeg om hvilke aktier jeg har investeret i. Her i 2021 er det stort set de samme som fylder ca. 90%.

Novo
Genmab
Bakkafrost
Mowi
Salmar

Øvrige ca. 10 % er pt:

Equinor
Scatec Solar

Hexagon Comp
Tomra

Maersk B
MPC
BW-LPG

Pharmiva AB

Med hensyn til mine handler i de lange porteføljer sker disse meget sjældent. Samler dog generelt lidt op ved større tilbagefald.


Mindre beholdninger, frimærker har jeg mange af - især inden for pharma og biotek. Laver en opdateret liste en af de kommende dage.

I Investeringspodcasten Hansen&Larsen på Nordnet samt Mio-klubben fortæller jeg løbende om mine aktier.

F.eks. her:
21/11 2021 09:32 vestasfan 498712.. Tak Helge. Jeg er med på dine faste positioner - det var mere boblerne/frimærkerne. Det her er meget fint, takTRÅDOVERSIGT