Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Orphazymes notering i USA giver interesse hos finanshuse

26/10 12:48

Biotekselskabet Orphazymes dobbelnotering i Danmark og i USA giver nu nye finanshuse lyst til at følge det danske selskab.

Guggenheim Securities har indledt dækning af selskabets amerikanske notering med en købsanfaling og et kursmål på 27 dollar, mens Cowen er gået ind med anbefalingen "outperform" og et kursmål på 23 dollar.

Bank of America har også indledt sin dækning af aktien med anbefalingen "køb" og et kursmål på 13 dollar.

Det fremgår af data fra Bloomberg News.

De to første kursmål er et godt stykke over den aktuelle kurs på de amerikanske ADS-aktier, der lyder på 10 dollar.

Orphazyme gik på den amerikanske børs i slutningen af september til en noteringskurs på 11 dollar. Første handelsdag - den 29. september - lukkede aktien i 9,7 dollar. Kursen endte fredag på 10,07 dollar.

KURSMÅL SÆTTES NED

På den danske notering er der ligeledes nyt. Danske Bank har sat kursmålet ned på en biotekaktie til 165 kr. fra 185 kr., mens fastholder sin anbefaling om "køb".

Det lavere kursmål kommer efter Orphazymes nedjustering fra den 23. oktober, hvor selskabet satte forventningerne til driftsresultatet for 2020 ned til et underskud på 625-650 mio. kr. mod tidligere forventet underskud på 500-550 mio. kr.

Årsagen til nedjusteringen var, at Orphazyme har skruet op for de kommercielle aktiviteter og før-lanceringsaktiviteter i fjerde kvartal som forberedelse til en potentiel godkendelse af produktkandidaten Arimoclomol mod den arvelige hjernesygdom Niemann-Pick type C, NPC.

Arimoclomol er i øjeblikket under den såkaldte "priority review" hos de amerikanske sundhedsmyndigheder FDA.

Mandag middag stiger Orphazymes med 3,5 pct. til 65,70 kr. på børsen i København.

/ritzau/FINANS