Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

GN lancerer håndfri opkald til Resound One-brugere i Apple-samarbejde

28/10 10:56

GN Hearing har udvidet sit samarbejde med den amerikanske teknologikæmpe Apple og vil fremover tilbyde muligheden for håndfri Facetime- og telefonopkald via iPhone eller iPad for brugerne af topproduktet Resound One.

Brugerne kan som resultat af samarbejdet besvare opkald ved et tryk på høreapparatet - uden at skulle have telefonen eller iPad'en frem.

Løsningen er blevet mulig gennem Apples seneste opdatering af styresystemet IOS.

GN Hearing var i 2013 den første høreapparatproducent i verden, der lancerede et stort samarbejde med Apple om høreapparater, da det danske selskab lancerede det første Made for iPhone-høreapparat i verden, Resound Linx.

Det gav mulighed for direkte streaming fra iPhones til høreapparater fra GN Hearing.

- Hos GN Hearing er vi utroligt stolte over at fortsætte med at levere simple løsninger med de bedst mulige brugeroplevelser på tværs af Apple-apparater. Når vi arbejder i harmoni, kan vi gøre en reel forskel for folks hverdagsliv, siger Gitte Pugholm Aabo, der er administrerende direktør hos GN Hearing, i en meddelelse.

Resound One er kompatibelt med iPhone 11-familien og alle nyere udgaver samt tredje, fjerde, femte og sjette generation for iPads.

Den nye løsning bliver udrullet gennem en softwareopdatering fra december i år, oplyser GN Hearing.

.\\˙ MarketWire